уротрин цена

Капсулите за мъжко здраве, Уротрин, са предназначени  да неутрализират проблеми с простатата, да върнат самочувствието ви като мъж по време на половите актове и да доставяте максимално удоволствие на вашия партньор по безопасен и щадящ тялото ви начин без йо-йо ефект.

Проблемът с мъжкото здраве, най-вече половото е нещо, което притеснява милиони мъже по цял свят. Живеем в свят, в който от мъжа често се очаква да е силен, способен и потентен, все неща, от които зависят и неговите самочувствие и достойнство. Когато обаче, по една или друга причина, започваме да имаме проблем с простата, потентността, задържането на ерекция, преждевременна еякулация и други, често се затваряме в себе си, не споделяме на никого и се срамуваме да признаем, че може би имаме нужда от помощ.

Такива неща могат да се случат на всеки мъж, без значение от възрастта. Дори младите не са имунизирани от еректилна дисфункция и импотентност. Когато настъпи такъв момент, в който виждаме, че ни е трудно да бъдем с любимия човек, че вместо да се насладим на акта, ние премисляме нашия проблем, както и какво би могъл да мисли за нас партньора ни, всичко това лавинообразно създават още повече стрес и по-голяма неспособност по време на акта. 

Понякога тези симптоми се дължат на различни фактори. Някои от тях са наднормено тегло, застоял начин на живот, хормонален дисбаланс, възрастта или психологични проблеми. Но без значение от какво произхожда дадения проблем, важно е да го осъзнаем, че го имаме, което е първата и най-важна стъпка. Втората е да признаем, че имаме нужда от помощ и да вземем здравето си в наши ръце. След тези две неща, половината от проблемът ни е решен, тъй като съществуват много мъже, чиито его не би позволило да осъзнаят даден проблем, камо ли да предприемат действие, особено ако е от естество, което засяга половият им живот.

Важно е, обаче, какъв тип помощ търсим за решението на нашия проблем. Често хранителните добавки са повече от достатъчни за да подобрят състоянието ни, било то общото здраве, кръвното налягане или в случая простатата и потентността. Но пазарът изригва от нови и нови добавки, които обещават бързи и дълготрайни резултати и става все по-трудно да изберем онези, които са най-подходящи за нас.

Има много, които действително носят резултати, но е важно да ги отсяваме по състава им. Често задната част на шишенцето и опаковката бива игнорирана, защото не разбираме съставките, които съдържа. Но това може да е не само грешно откъм това какво очакваме от добавката, но и опасно, защото някои химически съставки не са изследвани в дългосрочен период и не се знае какви опасности може да крият за организма ни след продължителна употреба.

Отделен е въпросът и със страничните ефекти и алергичните реакции, които могат да възникнат по време на самата употреба. Затова е важно да знаем какво точно слагаме в организма си. Един от най-сигурните начини е да се доверяваме само на добавки, чиито съставки са от есенции на свободно срещащи се в природата растения, т.нар. био съставки. По този начин елиминирате риска от странични ефекти и други дълготрайни последици за мъжкото, както и за цялостното ви здраве. 

Един такъв продукт на изцяло био основа, е Уротрин. Моля прочетете статията докрай и ще разберете повече подробности относно състава му, как се приема, откъде да си го купите, както и мнения на потребители из европейките форуми за здраве.

Какво точно е Уротрин и за какво помага?

Urotrin е хранителна добавка под формата на филмирани капсули от изцяло природни източници. Идеята на тази добавка е тя да спомага срещу най-различни симптоми свързани с мъжкото здраве. Такива са проблеми с простатата, честото уриниране, еректилната дисфункция и продължителността на половия акт, либидото, както и качеството и потентността на семенната течност. Той помага и за подсилване на имунитета и подобряване на циркулацията на кръвта и също така подобрява еластичността на кожата, предимно около половия член, което облекчава случаи на фимоза. Продуктът може спокойно да се използва от мъже на всякаква възраст, които имат един или няколко от горепосочените проблеми.

От какво е съставен Urotrin?

Както вече споменахме, Уротрин е съставен от специално подбрани съставки, които да осигурят максимален ефект по напълно естествен и щадящ здравето начин, без излишни химии и без поява на йо-йо ефект след края на курса.

Ключовите съставки на Уротрин включват:

  1. Есенция от лайка – Лайката е мощно средство за прочистване на кръвта и обогатяване на кръвоносните съдове с кислород, от който след това органите и различните части на тялото да се снабдяват.
  2. Червена Боровинка – Това е емблематична съставка във всяко лекарство или хранителна добавка за инфекции и проблеми при пикочните пътища и бъбреците.
  3. Екстракт от бор – борът е богат източник на фито-андрогени, които влияят благоприятно върху хормоналния баланс. С по-балансирано отделяне на хормони идва и по-нормално либидо, което да ви помага при редовни полови отношения.
  4. Есенция от коприва – Това е средство, което влияе върху производството на тестостерон. Копривата е известна с това, че увеличава синтеза му, а той е един от емблематичните мъжки хормони, които играят ключова роля за развитието на мускулите, желанието за секс и като цяло мъжката полово-пикочна система.

Как да приемаме Urotrin за максимален ефект?

Според производителя на Уротрин, вие следва да приемате добавката по 1 капсула два пъти дневно, например сутрин и вечер, като е хубаво да приемате доста течности през деня за по-лесно усвояване. Препоръчителният курс на прием е по 10 дни с 4 дни почивка между курсовете. Може да приемате био добавката до 8 курса, в зависимост от нуждите и проблемите ви. Важно е, обаче, да не надвишавате дневната доза, за да избегнете странични ефекти или натравяне. Ако имате съмнение към някоя от съставките или забележите нещо, консултирайте се с лекар.

Какво мислят потребителите за Уротрин?

Преди да напишем тази статия, нашият екип направи щателна проверка из главните европейски форуми, където често се дискутират теми за здраве, диети и начин на живот. Това, което открихме е, че Urotrin е вече доста добре познат из Западна и Източна Европа и не малко хора са изказали мнението си за него. Представяме ви част от мненията на мъже на различна възраст, които са го ползвали за различни нужди.

‘‘Не вярвах, че някога ще ме застигнат проблеми с простатата. Мислих, че това са неща, които се случват все на хората по телевизията и рекламите. Забелязах, че от скоро ми се налага по-често да ходя до тоалетна, което е ужасно за пълноценния ми сън, на който толкова държа през делничните дни. Уротрин определено ми помогна и още след първия десетдневен курс усетих положителна промяна.‘‘ – Михал, 53 от гр. Прага, Чехия.

‘‘Винаги съм мислил, че не съм имал проблем с либидото. Периодът от тийнейджърските ми години, чак до късните 30 ми беше доста сексуално активен и никога не съм имал проблеми с партньорката ми. Но явно годините си казват думата и усещам как вече не се вълнувам толкова за секс, а просто искам да си легна след дълъг ден. А проблемът не е с жена ми, тя е изключително красива и е 8 години по-млада от мен. Усещам как на нея и се иска да сме по-интимни почти всяка вечер, но понякога просто не ми е до това и сякаш дори, когато го правим, вече не се усещам толкова твърд както преди.

Приемайки Уротрин, обаче, след 2 курса започнах да усещам дълготрайна промяна, не само в твърдостта на ерекцията, но и продължителността на акта, което е добре дошло за жена ми, която изпитва много повече удоволствие.‘‘

Как да си закупим Уротрин?

Уротрин се продава само чрез официалния сайт на производителя. Няма да го намерите в някой от големите електронни магазини като Ибей или Амазон. Поръчвайки директно по този начин, директно от производителя, се спестяват пари от оскъпяването, което търговците на едро и дребно често си добавят в цената. Ако го срещнете по аптеки или супермаркети, той или ще е с прекомерно завишена цена, или ще е фалшификат/имитация.

Вземете здравето в ръцете си с Urotrin и възобновете мъжката увереност, която неимоверно се крие във вас и която заслужавате да имате!

Подобни продукти: Eremax & Potencialex

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.