ideal-slim-мнения-ревю

Ideal Slim са иновативен продукт, разработен с цел по-ефективно постигане на желаната от вас форма на тялото. Това се случва с помощта на специалната формула от съставки, които имат за цел ускоряване на метаболизма, притъпяване на апетита и подпомага изгарянето на мазнини. Био капките за отслабване Идеал Слим са нов продукт, но те бързо набират скорост из цяла Европа, както нашият екип устнови. Повечето форуми за био храни и добавки вече говорят за него. Това, което се наблюдава там, е че хората оценят био състава му, както и изтъкват липсата на каквито и да е странични ефекти или алергични реакции.

Ако желаете да научите повече за неповторимия био продут Ideal Slim, тогава продължете надолу статията. В нея ще откриете полезна информация относно: състава на Идеал Слим, как действа, как да го приемате за оптимален ефект и как да се сдобиете с него на най-добра цена и откъде.

Какво всъщност е Ideal Slim? 🧪

Ideal Slim е мояна хранителна добавка под формата на капки, които я правят лесно и безпроблемно усвоима от организма. Веществата, съдържащи се в тях са способни да благодействат върху няколко части от тялото едновременно. Едно от хубавите им качества е, че те имат способността да повлияят на излишните мазнини без значение на какво се дължат те, застоял начин на живот, неправилно хранене или др. Също така, капките въздействат върху апетита и чувството за глад. Те подтискат непрестанното изкушение да хапваме висококалорични храни, като сладки и тестени изделия. Намалявайки коефициента приети към изгорени калории, е сигурен път към отслабване.

Едно от нещата, които правят Идеал Слим толкова любим на потребителите, са липсатана химически и синтетични вещества. Био съставките също до този момент не са довели до никакви странични ефекти или алергични реакции.

Кралски кактус за отслабване 🌵

Кралският кактус, наричан още ‚‘‘Опунция‘‘ е растение, изключително полезно за човешкия организъм, макар и не толкова популярно. Това е така, защото полезните му свойства са сравнително ново откритие. То е възможно дори да се присъедни към суперхраните. Растението се среща в Южна Америка.

kralski-kaktus-za-otslabvane-idealslim

Сокът от кралския кактус има полезното свойство да регулира нивата на кръвна захар в кръвта, както и не-благоприятния тип холестерол. Тези две неща са едни от факторите, които допринасят за прекомерното тегло, както и за високото кръвно. Опунцията, също така е  мощен антиоксидант и действа противовъзпалително.

Заради тези си качества, кралският кактус е и важен компонент в био-капките Ideal Slim.

Мнения за Ideal Slim на вече изпитали го потребители 📝

Както вече казахме, Ideal Slim бързо набира скорост из цяла Европа. Мненията за продукта към този момент намираме главно в големи западно-европейски форуми, защото продуктът първо се е появил на пазара именно там. Но отскоро продуктът е и в България, което веднага бе отразено от популярният български форум БГ Мама.

По форумите потребителите изразяват полижителните си впечатления от продукта, като изтъкват, че ефект от продукта се забелязва след сравнително кратко време. Доволни са от естетсвените съставки, които според тях ги кара да се чувстват много добре, изпълнени с енергия и по-слаби откъм тегло.

Из коментарите се забелязват и снимки на преди и сега, качени от жени, които също така казват, че не наблюдават йо-йо ефект и не наддават отново тегло.

Но от изключителна важност за нас беше, да проверим мнението на експерти по хранене и диетолози. След подробно разглеждане на био-капките за отслабване Идеал Слим, експертите са установили полезните им качества, като в дискусиите си, те споменават, че дори ги препоръчват на своите клиенти. Те не са съпроводени от странични ефекти като гадене, разстройство или обриви, което ги прави особено желани. Те потвърдиха и трайното въздействие на естествения продукт и безопасното му влияние върху метаболизма.

Накратко за коментарите и предимствата отосно Идеал Слим:

 • Балансира метаболизма
 • Без налични странични ефекти и алергични реакции
 • Детоксикира организма
 • Ограничава апетита и притъпява желанието за висококалорични храни
 • Подпомага натрупването на мускули и извайва тялото
 • Лесни за прием и усвояване от организма
 • Достъпна цена
Важно! Въпреки, че странични ефекти и алергични реакции не са документирани, това не означава, че такива не могат да възникнат. За да се предпазим максимално, е редно да се придържаме към препоръчителната дневна доза, която е посочена на опаковката и сайта на производителя.

Какво съдържа Ideal Slim?

Веществата, изграждащи Идеал Слим са много разнообразни. Това им дава възможността да покрият множество проблеми, от които бихме искали да се оттървем. Именно био съставките благоприятстват за това. Дори Ани Салич в коментара си изтъква за положителният ефект от добавките, както и липсата на синтетични вещества.

Идеал Слим съдържа:

 • Кралски Кактус – както вече казахме, той забързва метаболизма, разгражда мазнините, подтиска апетита и е мощен антиоксидант.
 • Рамбутан – вещество, изключитлно богато на фибри и витамин Ц. Влияе на апетита, като го подтиска и притъпява чувството на глад.
 • Зелен чай, зелено кафе и женшен – Мощни антиоксиданти, които пречистват и тонизират организма.
 • Л-карнитин и хром пиколинат – Изпълват с енергия и стимулират изгарянето на мазнини и градежа на муслуки
 • Папая и питахая – Това са вещества, които спомагат забаланса на кръвната захар и хидратацията на организма.
Как се приема?

Под своята капковидна форма, продуктът е изключително лесен за усвояване и прием. Инструкциите, които трябва плътно да следвате са следните:

 • 25 капки от Идеал Слим се разтварят във вода, мляко или прясно изтискан сок от плодове. Препоръчва се да не се добавя в течности със захар.
 • Пие се по два пъти дневно, сутрин и вечер.
 • Консумирайте поне 28 дни за оптимален ефект.

Моля, не превишавайте дневния прием и доза! Ако забележете алергична реакция или имате съмнение, незбавно се консултирайте с лекаря Ви.

Колко струва Ideal Slim и откъде да го поръчам?

Много от коментарите по българските, както и европейските като цяло споменават за перфектното съотношение цена/качество. Цената си остава същата, без значение в коя европейска държава се продава. Важно е, обаче, продуктът да се поръчва само през официалния сайт на производителя, тъй като по този начин може най-лесно да се упражнява качествен контрол.

Ако намерите продуктът по някои от големите онлайн магазини, като Емаг, Амазон или Ибей, е възможно да се натъкнете на фалшификат или продукт със завишена цена.

Друго предимство да поръчвате от официалния сайт е, че освен гарантирано качество и най-оптимална цена, вие ще може да се възползвате от честите намаления и пакетни оферти, като купи 2 на цената на 1.

За да поръчате, Вие трябва просто да посетите онлайн страницата на Идеал Слим, където да въведете данни като актуален телефон и имената си. Малко след като го направите, официален кореспондент на Идеал Слим ще се свърже с Вас, за да потвърдите метода и адреса на доставка. На сайта ни има и съвети за бърза и лесна поръчка и доставка.

Друг алтернативен продукт с който можете да постигнете подобни резултати е Редуслим но комбинацията им не е прерпоръчителна.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.