редуслим-капсули

Капсулите Редуслим са изобретение на компанията за козметика ‘‘Рускосметикс‘‘, чиито продукти са добре познати на потребители с разностранни нужди от най-различни държави. Продуктът за регулиране на апетита Reduslim влияе на метаболитния процес в организма ни и по напълно натурален начин повлияват формата на телата ни, подкожните мазнини и др.

Потребителите по българските форуми, като ‘‘БГ Мама‘‘ най-често благоприятно отразяват натуралния състав на продукта, както и разбира се промените, които са започнали да забелязват. Коректното клиентско облужване, както и ниската цена са отблезязвани като голям бонус. 

Може да се сдобиете с Редуслим само и единствено през официалния сайт. Там желаещите да закупят продукта трябва просто да въведат имената си и телефонния номер, като малко след това с тях ще се свърже лицензиран представител на Reduslim, който ще потвърди адреса за доставка. Производителят от Русия стимулира именно така да се извършват поръчки, за да може не само да се поддържа същата ниска цена, като се елиминира посредника , но и да се предпазим от измами и фалшификации.

Ако забележите това изделие по аптеки, супермаркети или в някои от големите сайтове като Амазон, Ибей или АлиЕкспрес, то е повече от сигурно, че са имитации на истинския продукт. 

Какво целиш?

Външния ни вид е едно от тези неща, от които или се чувстваме уверени и изпълнени със самочувствие или засрамени, неловки или дори комплексирани. Но това е напълно нормално. Колкото и добри хора да сме, умни, благородни и приятелски настроени, за съжаление първото, което хората забелязват у нас, това е външния ни вид и често на подсъзнателно ниво биваме съдени според него. Но в повечето случаи, притесненията ни около външния ни вид идват най-вече от самите нас и това как ние мислим, че биваме възприемани от другите.

Може да не се харесваме особено в огледалото и да мислим, че килограмите са ни в повече, но всеки човек има различна преценка за нас. На някои бихме допаднали повече, отколкото на други и от гледна точка на това, не можем да направим почти нищо. По-важно е, обаче, как се възприемаме, когато се видим в огледалото. Без значение, дали имаме изваяно тяло или закръглено, ако се чувстваме комфортно в кожата си, ние ще сме уверени в себе си, а това е нещо, което си личи и отвън и ни прави атрактивни.

Но във времената, в които живеем, отвсякъде биваме бомбардирани с визии за перфектни тела, било то през социалните мрежи, по телевизията, билбордовете или плакатите с реклами навън. Там често виждаме красиви млади хора, със стегнати, изваяни тела, оформена мускулатура или извивки и плочки на корема. Дори съзнателно много от нас да не им обръщат внимание, то се е превърнало в нещо като норма за това как едно тяло, било то женско или мъжко, е редно да изглежда, за да се смята за красиво.

Тъжното е, че доста от тези лъскави тела, които виждаме са обработени с програми за да изглеждат по този начин, което допълнително създава у нас нереалистични представи и очаквания, както за себе си, така и за хората, с които искаме да сме интимни.

Какво представляват капсулите Reduslim за контрол на апетита и как работят?

Редуслим е хранителна добавка, която влияе на апетита и метаболизма. Тяхното благоприятно действие се слави с добра репутация онлайн, като много потребители забелязват козметични промени след регулярен прием. Споменават, че са доволни от натуралните био съставки, които  не причиняват алергични реакции и подтискат чувството за глад.

Други отзиви включват:

 • Усещане за ситост и подтискане на апетита
 • Зарежда с енергия и подхранва тялото
 • Без противопоказания и алергични реакции
 • Действа антиоксидантно
 • Ускорява метаболизма
 • Лесна поръчка и скоростна доставка
reduslim bulgaria

Какво съдържа Редуслим? 💊

Хранителната добавка Редуслим е на активна био основа. Тя тонизира тялото и ситмулира обмяната на веществата, кето води до контрол на теглото и енергизиране. Същевременно Reduslim щади организма, което е едно от нещата, които потребителите харесват.

Продуктът съдържа:

 • Екстрактът от зелен чай – Изчиства от токсини и тонизира тялото.
 • Хром – Спомага за преработването на глюкозата, което е основно за контрола на теглото ни.
 • Черен пипер – подтиска усещането за глад, ускорява метаболизма.
 • Кофеин Анхидрос – Кофеинът зарежда тялото с енергия, засилва метаболизма и детоксикира тялото.
 • L-carnitine – Основна съставка за любителите на спорта и трениращите. Известно е с това, че ускорява обръщането на мазнините в енергия и качването на мусклуна маса.

Пет ползи на зеления чай върху организма 🌿

Всеизвестна е силата на зеления чай върху организма ни. Мнозина го считат за супер храна, която се грижи за контролиране на нивото на мазнини в тялото, регулира метаболизма, стяга фигурата, и ни зарежда с енергия, тонус и жизненост. За някои, зеленият чай дори замества кафето. Някои от ползите включват:

 • Намалява шанса за развитие на диабет – зеленият чай често се споменава като средство за намялане на захарта в кръвта иподдържане на оптималното ниво на инсулин в организма. Което е основно за предпазване от тип 2 диабет.
 • Модобрява функцията на мозъка – както кафето, така и зеленият чай съдържат доза кофеин, макар и в по-малко количества. Кофеинът, както и аминокиселината L-teanine, която я има в зеления  чай подпомагат мозъчната дейност.
 • Детоксикира оргнизма – Колкото и да сме внимателни с това какво ядем, не винаги може да се предпазим от някои храни, които просто изглеждат по-вкусни и по-удобни. Често, обаче, тези храни са вредни за организма и остават следа. Зеленият чай се грижи да премахва тези токсини от телата ни.
 • Ускорява метаболитните процеси и горенето на мазнини– зеленият чай забързва метаболизма и съответно обмяната на веществата. Така усвояваме и горим по-лесно калориите от храната.

Мнения за Reduslim

Натуралната добавка за оформяне на тялото е обсъждана многократно из българските форуми. Там потребителите споделят своите впечатления и искрени мнения за продукта. В един от най-големите форуми ‘’БГ Мама‘‘ прочетохме, че хората са доволни от натуралния състав, зареждащия тонус и подтиснатото чувство на глад. Направи ни впечатление, че освен жени, Reduslim се ползва и от мъже, които го комбинират с тренировките си и докладват за положителни резултати в стремежите им да свалят килограми и трупат мускулна маса.

Какви впечатление има Ивелина М. от Редуслим в борбата ѝ с килограмите?

Ивелина М. е на 33г, майка на две деца и работи като счетоводителка в пловдивска кантора:

Здравейте, аз съм Ивелина и бих искала да споделя мнение за нашумелия продукт Редуслим. Открих го случайно в една тема за хранителни добавки за отслабване в БГ Мама. Няма да крия, че от начало нямах почти никаква вяра. Може би се дължи на многото продукти, с които биваме заливани всеки ден и доста от които са чиста измама или просто нямат задоволителнен ефект, така че не бързам да се връзвам ба всички, които обещават отслабване. Въпреки това видях, че доста хора са коментирали, от които няколко жени, чиито теми в БГ Мама често следвам. Отдавна не бях пробвала нещо, та реших да си поръчам. Аз не съм с наднормено тегло, тежа около 68кг и съм висока 1,61, но бих искала да съм по-слаба в областта на корема и бедрата. Проблемът при мен е, че работата ми изисква да стоя дълго време седнала в офиса, докато се занимавам със счетоводните отчети. Вкъщи се прибирам с колата си, което означава, че дневно имам почти никакво ходене. По време на локдауните това беше още по-трагично, защото ходенето ми беше от спалнята до хола и кухнята. За фитнес изобщо не може да става дума при мен, тъй като малчуганите (на 6 и на 4) постоянно искат да им обръщам внимание, а не мога да ги оставям сами вкъщи, докато аз съм на фитнес. Същевременно искам да ядат готвено, което допълнително ми отнема време. Затова нещо като Редуслим ви изглеждаше особено привлекателно. Още след първата седмица от приема му усетих, че имам повече контрол над това, какво искам да ям. Преди имах слабост към сладкото, изяждах поне един цял блок шоколад на ден, но след една седмица от приема, установих, че мога и с по-малко да мина на ден. След още 2 седмици се отказах напълно от сладкото и започнах да ям повече нискокалорични неща, като салата и пълнозърнести диджестив бисквити като заместител. Чувствам се страхотно и забелязвам по колана си, че съм смъкнала малко от талията си. Ще продължавам да приемам Редуслим поне още няколко седмици, защото видимо има резултат. Най-вече в хранителните ми навици, което беше в основата на повечкото килограми.
Ивелина М, гр. Пловдив

Открихме и отрицателни мнения относно продукта. Няколко потребители споменаха, че са открили Редуслим в обект в центъра на гр. София, чиято цена е била твърде висока спрямо другите продукти за отслабване. Това се случва, защото продуктът продаващи се по тези обекти е реплика и не е истинския Редуслим.

Цена на Редуслим и има ли странични ефекти?

Както казахме, хранителната добавка за оформяне на тялото Reduslim се продава само от официалния сайт на дистрибутора. По този начин, когато се елиминира посредника, търговеца на едро и дребно, цената остава ниска за крайния потребител. В допълнение, самата поръчка през онлайн сайта на прозиводителя и много бърза и елементарна.

Също така, добавката е лесна за прием и клиентите ни казват, че с лекота я съчетават с ежедневното им хранене. Въпреки, че до този момент нямаме данни за странични ефекти, все пак всеки организъм е индивидуален.

Как се приема Reduslim?

Филмираните капсули Редуслим се приемат от 1 до 3 пъти дневно, 20-30 минути преди хранене, както е указано на опаковката. Спазвайте плътно инструкциите на опаковката и не надвишавайте приема!

Как да поръчам Reduslim на добра цена в България?

Всеки бъдещ клеинт трябва да попълни кратък формуляр, къдедто да посочи трите си имена с актуален телефон, по който след това официален дистрибутор ще се свържи с него или нея. По краткия телефонен разговор, клиентът е необходимо само да потвърди адреса си. Този адрес може да е или личен или в офис. Често сайтът пуска промоционални кампании, където предлага Reduslim на намалена цена. А когато потребителите закупят повече от една опаковка, винаги получават намаление от цената.

За максимален и бърз ефект, прозиводителя на Редуслим препоръчва да съчетаваме продукта с балансирано хранене и активен начин на живот. Тогава ще забележите дълготрайни и ярки промени, не само в стегнатостта на тялото ви, но и покачената жизненост, енергия и самочувствие.

100% Гаранция за удовлетвореност

В резюме: Филмираните капсули Reduslim са изцяло с натурален състав, който по естествен начин подтискат апетита, ускоряват метаболизма и ви помага да свалите излишните килограми, което го прави изключително конкурентен на пазара. 

Малка доза наука: Защо е толкова лесно да се развали и трудно да се постигне желаната фигура?

Ще завършим тази статия с малко любопитни факти за човешкия мозък и избор на храна. В нашето забързано ежедневие, тренировката и диетите често ни се струват като някакви абстарктни понятия за хора, които могат да си позволят да не работят на пълно работно време или просто имат по-малко ангажименти.

Трудно е да си представим как ще можем да си позволим три здравословни ястия на ден, не само от финансова гледна точка а и от времева. Често нямаме време физическото време да приготвим здравословна храна на себе си и семейството ни.

Доста по-лесно е да си купим полуфабрикат, който просто да метнем в микровълновата за 2 минути, да го изядем и да продължим със задълженията си. Или да разчитаме на пакетирани, готови храни, които не са пълни с особено полезни за здравето вещества. Но не само. Човешкият мозък е еволюирал по такъв начин, че да желае въглехидрати на всщка цена. Това има доста логично обяснение в една отдавна минала ера в човешката история, още преди Земеделската революция, когато хората сме били единствено ловци-събирачи. Тогава, макар и нашата диета да е била доста по-разнообразна, все пак източниците на въглехидрати са били далеч по-трудни за намиране, отколкото в наши дни.

Тъй като мозъкът на Хомо сапиенс не се е променил значително през последните 100 000 години, той е привикнал към този инстинкт за търсене на въглехидрати. Все пак, доста повече години човешкия вид е бил ловец-събирач, отколкото земеделец, хранещ се с жито и други зърнени култури или представител на модерното общество, с достъп до супермаркети, бакалии и денонощни магазини, от които да може да си купи такива неща, които ловецът-събирач само би могъл да си мечтае да има. Шоколадови блокчета, вафли, чипс, тестени изделия, всичко това са бомби от въглехидрати, които мозъкът обожава, защото го зареждат с енергия.

Само че тази енергия не я изразходваме така, както преди няколко хилядолетия. Преди е било логично да търсим такива храни, защото начинът ни на живот го е изисквал. Докато сега, доста хора консумират много сладко и същевременно стоят в седнало положение през голямата част от деня без значителна физическа активност. Всички тези калории се натрупват в резерви, които след това виждаме в огледалото, на кантара, снимките и размера на дрехите. 

11 Comments

 1. Изполвах редуслим през лятото докато тренирах и резултата беше феноменален!

 2. Пия го вече 2 седмици и всичко върви доста добре. Благодаря за информацията

 3. Здравейте, има ли някакви странични ефекти??

 4. Ползвам редуслим вече месец и съм отслабнала 12 кг. Препоръчвам!

 5. С какво се храните? Може ли едно меню за един ден

 6. Ефект – 10/10; Цена – не е от най евтините, но пък си заслужава 🤷‍♀️

 7. Защо не се казва ЦЕНАта му ???

  • Е, как не се? Като влезеш в сайта я показва. В повечето случай редуслим е 59 лева 🙂

 8. Поръчах го преди месец да се подготвя за лятото и съм изклютелно задоволена от резулатите до сега. Редуслим наистина работи, стига да се използва правилно разбира се 🙂

 9. колко таблетки има в една опаковка редуслим

 10. Zdr ot koq saqt kupuvate za da e orginal


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.