потенциалекс мнения

Натуралната био-добавка за сексуална мощ, Потенциалекс , е творение на международната компания GoodPrice LTD. Основната ѝ функция е увеличаване на притока на кръв в долната част на таза и благоприятно повлиява желанието за секс, издръжливостта, както и качеството на ерекцията. Добавките са подходящи за мъже на всяка възраст, които желаят да подобрят своята сексуална дейност или изпитват проблем свързан с ниско либидо или еректална дисфункция.

Potencialex постига това чрез съставките, от които е направен – аминокиселината цинтрулин малат, есенция от Tribulus terrestris (т.нар. Бабини зъби) и корен на мак.

Био-капсули Потенциалекс за високо либидо

Всеизвестен заблуждение циркулира сред мъжете, което е и източник на неувереност и дори комплекси у някои представители на силния пол. Това е, че определящото за жените е големината на половия член у мъжете. Това обаче е всеобщо заблуждение. По-важни неща са издръжливостта и продължителността на половия акт. Защото дори размерът да е по-голям от средното, ако мъжът е неспособен да задържи ерекцията си за дълго време или приключва бързо, то удоволствието при жената ще продължи значително по-малко.

Съществуват много практики от народната медицина, като някои от тях са издържани от времето. Те влияят на метаболитните процеси и подпомагат циркулацията на кръвта, особено в долната част на таза. Това води до по-малка вероятност от еректилна дисфункция или преждевременна еякулация. Но голямо влияние оказват и хормоните, които се отделят по време на акта, като допамин и серотонин. Надолу ще прочетете кои са храните от народната медицина, издържали теста на времето:

  • Шоколад. И по-специално черен, с какаова консистенция от над 50%
  • Пикантни храни и подправки – джинджифил, лют червен пипер, канела и индийско орехче
  • Вино – разбира се с мярка, иначе прекомерният алкохол би довел обратен на очаквания ефект
  • Някои видове чай – мурсалски чай, чай от магарешки бодил или жълт кантарион. Те също стимулират потентността и сексуалния апетит.

Въпреки множество противоречащи си мнения из интернет, здравословния сексуален живот между двама партньори е една от градивните единици за нормална и щастлива връзка. Разбира се, това не означава, че сексът е определящото нещо за щастието на една двойка. Има много други фактори, които са от значение, като това хората да се разбират, да имат близки виждания за живота и ежедневието, да се допълват, уважават и да бъдат удовлетворени от себе си. И наистина е тъжно, когато единственото, което задържа двама души да бъде сексът и химията помежду им, а през останалото време просто да не вибрират на една честота. Това често води до ранна раздяла, тъй като магията от физическите удоволствия намалява с времето и хората остават само с характерите си, с които така и не се разбират.

Но другата крайност също е вредна и противоречаща със законите на природата. Половият акт не е просто едно силно физическо преживяване. То е един генератор на положителни хормони като допамин, серотонин и окситоцин, които ни карат да се чувстваме щастливи, удовлетворени и да изграждаме привързаност към другия човек. Ако няма редовен сексуален живот между двама партньори, връзката им ще страда досущ като един недохранен организъм. Младите хора рядко имат този проблем, тъй като техните бушуващи хормони им осигуряват достатъчно сексуални преживявания. Въпреки че младежите също не са имунизирани от ниско сексуално желание и дори еректална дисфункция, то при по-възрастните мъже, това е доста често срещано.

А самочувствието на един мъж, без значение дали е в 20-те си или 50-те, до голяма степен се определя от неговата сексуална мощ и потентност. Когато това започне да създава проблеми, самочувствието и увереността на мъжа започват да страдат, а от там и връзката им. Няма мъж, който благородно и с разбиране да приеме факта, че остарява и че там долу няма да работи по същия начин. Макар и срамна за много хора тема, покупката на медикаменти и добавки от рода на Виагра се задържа висока. Рядко ще видим опаковка от такъв продукт оставен безгрижно на скрина или в шкафа, но това не означава, че мъжете не ги купуват. Напротив, просто те имат комплекс от това и предпочитат никой да не знае, като понякога дори брачните им партньори не разбират.

Макар и ефективни, тези добавки често са придружени с купища странични ефекти, алергични реакции и дори сериозни здравословни проблеми. Мъже са получавали сърдечни увреждания, дори инфаркти в следствие от прием на такива медикаменти. Тази статия е посветена на една хранителна добавка, която е изцяло с природен състав, за да предостави здравословна алтернатива на съмнителните и понякога опасни хапчета, които мъжете приемат. Натуралните капсули на Potencialex дават обратно самочувствието на мъжа, като максимално щадят неговия организъм.

потенциалекс българия

Съдържание на Potencialex: Когато народната медицина се среща с науката

Преди развитието на науката и конвенционалната медицина, хората са разчитали само на билки, бабини илачи, митове и легенди свързани с лечението на каквото и да е. От болести, недъзи и хронични увреждания до плодовитост и либидо, хората са се обръщали към псевдо-лекари, мистици и всякакви лечители. Покрай развитието на науката, голяма част от тези методи вече са морално остарели, неефективни, а някои и направо опасни.

Потенциалекс комбинира най-доброто от двата свята. Неговата формула се състои от специална селекция от свободно срещани в природата растения, чиито есенции са научно доказани, че помагат за мъжкото либидо, потентност и издръжливост по време на интимните моменти в леглото. Макар и дело на руска фирма, компонентите на био-добавката са с произход от Индия, чийто климат и почва е идеален за всякакви растения, които често присъстват във фармацевтичните изделия по цял свят. За Потенциалекс те са специално подбрани, като натуралният им произход не води до появата на странични ефекти. Миналите и настоящи ползватели на филмираните капсули също така не споменават за наличието на каквито и да е алергични реакции, което е често срещано при добавките със синтетичен произход.

Потенциалекс е съставен от следните екстракти и есенции:

  • Tribulus terrestris (т. нар. Бабини зъби) – тази билка е особено ефективна и е класически пример за издържало във времето народно средство за лечение. Тя положително повлиява потентността и ефективно стимулира циркулацията на кръвта в долната част на таза и благополучно извежда излишните течности от тази част на тялото. Също така, бабините зъби влияят и върху женското либидо, което води до увеличено взаимно удоволствие и наслада от секса.
  • Корена на Мака – това растение е с южноамерикански произход и спомага сексуалното представяне, предимно издръжливостта на мъжа да поддържа ерекцията си по-дълго време. Също така спомага за имунитета.
  • Аминокиселината Citrulline Malate – тази съставка комбинира аминокиселините л-цитрулин и малат. Второто е т.нар. ябълчена киселина. Тя кара мъжа да се чувства по-енергичен, тонизиран и бодър. Възстановява мускулната тъкан и  увеличава издръжливостта по време на секс.
Как се приема Potencialex?

Препоръчителния прием на био-капсулите Potencialex е по една капсула на ден с обилно количество вода или други не-алкохолни течности, за да може по-бързо и ефикасно да се усвои от организма. За най-оптимален ефект, приемайте капсулата до половин час преди половия акт.

Производителят препоръчва пълен курс до 28 дни за най-трайни резултати. Всички детайли касаещи приема ще намерите на опаковката или листовката на Потенциалекс.

Откъде мога да се сдобия с Потенциалекс и колко струва?

Био-добавката Potencialex за увеличаване на мъжкото либидо, потентност и издръжливост може да се закупи само от официалния сайт на производителя. Самата процедура около поръчката е елементарна. Необходимо е желаещите да се сдобият с продукта да попълнят кратка онлайн анкета, в която да посочат имената си и телефонния номер. Скоро след което официален представител на Потенциалекс ще се свърже с Вас, за да потвърдите и да уточните адреса за доставка. За максимална сигурност се плаща само чрез наложен платеж, като всякакви лични данни се пазят с професионална дискретност.

100% гаранция за удовлетвореност

Трябва да се внимава, обаче, ако срещнете Potencialex на други места, като например еМага, ибей, амазон или по аптеки и супермаркети. Има голяма вероятност продуктът по тези места да е имитация, която да има съмнителен състав. Или просто да е с прекалено завишена цена. Плюсовете от това да поръчвате само през официалния сайт е не само, че ще имате сигурността от това да знаете какво купувате и състава му, но и най-ниска цена. Защото купувайки от сайта, Вие ще спестявате от оскъпяването, което се получава, когато търговците на едро и дребно добавят своите индивидуални надценки.

Освен това, ще може да се възползвате от сезонни намаление и промоционални оферти, като например при закупуване на голямо количество. Подобни неща може да се уточняват с представителя на Потенциалекс, който ще се свърже с Вас за да потвърдите поръчката.

Цената на филмираните капсули за потентност и либидо е една и съща както в България, така и в другите европейски държави, като Италия, Унгария и др.

потенциалекс цена

Мнения за Потенциалекс в интернет

Преди да напишем тази статия, нашият екип реши подробно да разучи интернет пространството за мнения касаещи био-добавката Потенциалекс. Установихме, че НУД (националното урологично дружество) вече е тествало продукта през 2020 година, където подробно са били разглеждани клиничните и лабораторни тестове и са излезли с официално становище за ефективността на продукта.

Обновено Октомври 2021 – Това, което видяхме, е че продуктът е добре установен из българските форуми, като е достигнало дори и до най-големият форум, използван предимно от представителите на нежния пол – БГ Мама. Това, което потребителите най-много отчитат като позитивно качество, е био състава на продукта и липсата на каквито и да е странични ефекти или алергични реакции. Екипът ни специално следеше за такива впечатление сред клиентите, защото е един от най-големите източници на притеснения и колебания сред мъжете. Което е нормално, тъй като всички сме чували за поразителните странични ефекти от медикаменти Виагра, които натоварват сърцето. Но за Потенциалекс такива случаи не се наблюдават.

Разбира се, всеки организъм е различен сам по себе си и това, че при едно лице не се забелязват странични реакции, не означава, че при друго няма да има. Но био-капсулите Potencialex са изцяло от натурален състав, без никакви синтетични добавки, които да компрометират здравето Ви. Освен това, е важно продуктът да се консумира според указанията на опаковката и никога да не се превишава максималната дневна доза. Ако знаете, че сте алергични към някои от съставките на Потенциалекс, първо се консултирайте с лекар или не го приемайте.

Мнение на Анатоли С., 47г от Панагюрище

Здравейте, името ми е Анатоли от Панагюрище, семеен съм от 15 години, женен за красивата ми съпруга Юлия. Странно ми е да пиша ревю на такава тема и за такъв продукт. Едва ли има мъж, на когото да му е комфортно да изказва опита си с ниско либидо и нуждата от прием на такива добавки. Но установих, че е нормално на моята възраст, както и в някои случаи дори по-млади, да имат проблеми в леглото, което изключително много влияе на нашето самочувствие като мъже. А и жените ни често го приемат лично, когато не можем да го задържим повече време или понякога дори не можем да се възбудим. Започват едни странни настроения и отношения между двамата партньори, като разбира се, много рядко се говори за това. Обикновено се премълчава със седмици, месеци, докато накрая не избухне тази тема по време на някой скандал. С жена ми не сме имали такива конфликти, но защото тя е изключително мил човек и знам, че никога не би ми казала нещо на тази тема. Но аз се чувствах зле, защото последната една година усещах, че не се представях особено добре в леглото. Тя по нищо не го показа, но аз си знам. Повече време и стимулация ми трябва за да се възбудя и по време на акта усещам, че не съм така твърд, колкото преди ми се е случвало. Затова се позаинтересувах от такива добавки, но исках да избягам от неща като виагра, тъй като имам високо кръвно и просто се притеснявам за здравето си. Но научих за Potencialex в един български форум и реших да го изпробвам. Скришом от съпругата ми, разбира се, не исках да знае, че използвам такива неща (както и повечето мъже на мое място). След 3-4 дни на прием започнах да усещам доловима разлика в представянето ми. Установих, че доста по-лесно го вдигам, като не е нужно жена ми да ме стимулира толкова дълго, както и забелязах, че съм доста по-уверен и мога да се раздам по време на акта. Усещам, че ерекцията ми е забележително по-твърда и издръжлива. Разбира се, жена ми е твърде мила за да ми каже, че преди не е било така, но аз я усещам по държанието, колко повече се наслаждава. Всичко това ме зарежда с повече енергия, увереност и оптимизъм. Сексът и по-специално добрият секс е един от градивните блокове на една връзка, особено дългосрочната. Ще продължа да приемам продукта според препоръчителния период, като след това ще направя почивка и може би пак ще напиша ревю за да споделя, макар и не мисля, че подобен натурален продукт би имал йо-йо ефект.
Анатоли С.

Гледахме и за негативни мнения из форумите, като такива, разбира се, имаше. Това, от което най-много се оплакват потребителите е, че им е изключително трудно да се натъкнат на реален продукт с нормална цена, тъй като основно си го купували от произволни магазини. Като един случай, дори, мъж си е закупил опаковка, на която пишело Potencialex, защото била на намалена цена, но успял да прочете повече за продукта онлайн и върнал кутията, като за щастие не я е бил отворил. Други пък се оплакали от най-различни проблеми, като диария, неразположеност, киселини и високо кръвно налягане.

Това показва колко е важно да знаете, че най-сигурният начин да се сдобиете с продукта на оптимална цена и най-вече безопасен за вашето здраве, това е да си го купите само от официалния сайт на дистрибутора. Но вие вече знаете това, щом сте стигнали дотук, така че е много по-вероятно да направите информиран избор!

Подобен продукт: Eremax

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.