Представяме Ви Простамин, натурална формула на капсулна основа за мъжко здраве, простата и потентност. Добавката е разработена от Pharmacy Laboratories, която се специализира в изработването само на био продукти. Освен към доброто състояние на простатата, продуктът допринася и за доброто функциониране в интимен план. Био капсулите са съвсем нов продукт на пазара и са достъпни из цяла Европа. По-надолу ще намерите детайлна информация за характеристиките на продукта, както и отзивите на него от вече изпробвали го мъже.

Сред онлайн клиентската база на Prostamin, особено във форумите, се наблюдават редица положителни отзиви. Това, което се откроява най-много сред коментарите им свързани с продукта, е неговия натурален био състав. И действително, Простамин е изграден от специалисти в био хранителните добавки, които са подбрали само натурални екстракти от свободно-срещащи се в природата растения или такива, които са култивирани без всякакви пестициди и изкуствени торове. В допълнение към това, всяка от съставките минава през специална оценка на качеството преди да бъде използвана.

Ако желаете да научите повече информация за продукта, моля прочетете докрай. В тази статия ще научите за съставните части на Простамин, това как всяка от тях влияе благоприятно на мъжката потентност и здраве, простатната дейност, как да се приема, както и откъде на територията на България да се поръча по безопасен и сигурен начин.

Тиквени семки за простатно здраве?

Тиквените семки на пръв поглед не са зърнени култури, които бихме свързвали с някакви особено полезни качества. Но освен че са вкусна храна, когато са добре изпечени, те са богати на много благовъздействащи вещества. Те съдържат магнезии, който е основен компонент в правилната работа на сърдечно-съдовата система, както и са мощен антиоксидант, който премахва токсини и болести от организма ни. Тиквените семки също така помагат и за регулиране на кръвната захар. Това обаче, което ги прави важна съставка в Prostamin е, че те лекуват симптомите на уголемена простата, както и играят роля на превантативно средство. 

Какво всъщност са био-капсулите за простатно здраве Prostamin?

 Капсулите Простамин са ефективно средство за благоприятно влияние на простатата. Тяхната цел е правилното функциониране на простатата при мъже в напреднала възраст. В допълнение към това, капсулите са мощно средство за подсилване на либидото, както и възможност за интимни преживявания с любимия човек. Създателите на Простамин са разработили био-добавката под формата на капсули, а не таблетки, за да може да бъдат щадящи за стомаха.

prostamin-mneniq

Какво говорят в българските форуми за натуралните капсули Простамин?

В интернет пространството и по-специално онлайн дискусиите във форумите за здравословен начин на живот, се наблюдават много коментари, касаещи Prostamin. И по-специално в един от най-големите български форуми – БГ Мама. Това, което се наблюдава и което е интересно, е, че потребителите на Простамин са от доста широк възрастов спектър. Статистиката показва, че проблеми с простатата се наблюдават при мъже най-често в края на 40-те си години. Но в някои случаи, тези проблеми могат да започнат по-рано. Също така се забелязва, че не малко мъже ползват продукта превантивно. Без значение от възрастта, обаче, всеки отзив споменава за бързото действие на продукта. А то се изразява под формата на по-рядко уриниране нощем, както и с нормална ерекция след събуждане сутрин.

По-надолу ще намерите резюме на основните свойства на Простамин, от които клиентите са най-доволни:

 • Нормално уриниране и благоприятно влияние на простатата
 • Подсилване на интимните моменти, както и продължителността им
 • Въздейства благоприятно на мъжкото либидо и засилва желанието за интимност
 • Покачва самочувтсвието, дори и на мъже в напреднала възраст
 • Изцяло натурална формула от био компоненти
 • Липса на каквито и да е странични ефекти и алергични реакции
 • Могат да се ползват ежедневно
 • Превантивно свойство

Важно е да се отбележи, че липсата на документирани странични ефекти не означава, че такива не биха могли да възникнат. Всеки организъм е различен. Но за да се намали този риск до минимум е важно продуктът да се взима според оказаната на опаковката дневна доза, която не бива да бъде превишавана.

От какво е съставен Простамин?

Както вече споменахме, Prostamin е изграден по специално-подбрана био формула от растения в естетсвена среда и близки до естетсвената без изкуствени торове и пестициди. Консистенцията на тези вещества в Простамин са по-високи от останалите подобни продукти на пазара, което дава на био-капсулите високо конкурентно предимство. Ето и основните активни съставки на хранителната добавка, както и полезнит им свойства относно мъжкото здраве и потентност:

 • Семена от тиква – както казахме, те са мощен аннтиоксидант. В допълнение, те действат като противовъзпалителен агент и улесняват уринирането. Също така допринасят за хормонален баланс при мъжете.
 • Кора от африканска слива – този екстракт помага при отоци и възпаления, което е жизнено важно при състояния на уголемена простата.
 • Екстракт от Сао Палмето – това растение е палма, срещана в Южна Америка. Екстрактът подпомага либидото, както и желанието за секс и интимност. Също така, благовъздейства на метаолитните процеси в организма.

Как да приемаме Простамин?

Според офисиалната онлайн страница на произодителя на био-капсулите, Простамин следва да се приема по една капсула дневно.

На опаковката на хранителната добавка, Вие ще намерите пълните подробности по приема на натуралния продукт.

Как и откъде мога да си поръчам капсулите за мъжко здраве Prostamin?

Ако желаете да се сдобиете с био-капсулите Простамин и да се уверите сами в полезните свойства на хранителната добавка, Вие може да го направите по максимално улеснен начин. Поръчката на Простамин става само през официалния сайт на производителя. Той не го предлага в големите търговски сайтове като Амазон, Ибей или Емаг. Там често цената се оскъпява заради надценки, такси и комисионни. Отделно може да се натъкнете на нежелани фалшификати и имитации на продукта. Затова, производителят съветва покупката да се извършва само през официалния сайт. По този начин, освен най-добра цена и качество, Вие ще можете да се възползвате и от промоции и специални оферти.

Продуктът също така не се продава и в аптеките. Ако се натъкнете на продукт с това име на такива места, то е повече от сигурно, че е фалшификат или с компроментирано качество.

Ако желаете да закупите от продукта за мъжко здраве, Простамин, Вие може да го направите през онлайн сайта на производителя, като е нужно да попълните кратка анкета, където да посочите имената си и актуален телефон. Кратко след попълване на анкетата, официален представител ще се свърже с Вас, за да потвърдите и да обсъдите подробности около доставката. Може да поръчате продукта и с наложен платеж, ако не желаете или нямате възможност да платите с карта. В случай че имате каквито и да е въпроси относно продукта, Вие може винаги да разчитате на екипа на Простамин, който ще бъде готов да отговори на всяко Ваше запитване.

В резюме ще кажем, че Простамин е мощно средство за поддържане на мъжкото здраве и самочувствие. Благодарение не него, Вие не просто ще бъдете здрави в отношение на простата и уриниране, но и ще се представяте по-добре в леглото и ще имате реално желание за интимни приключение с Вашата половинка. А от тук и по-добри и пълноценни отношения.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.