papillor-krem
ВАЖНО: Този продукт не е в наличност. Препоръчваме ви да се насочите към Clean Forte.

Папилор е изцяло натурал био продукт под формата на крем, който има за цел да премахва несъвършенства по кожата по естествен и щадящ кожата начин. Под името му подсказва, че това е продукт, който помага при папиломи, но той може също така да се използва и за отстраняване на бенки, досадни брадавици и дори белези по рождение. Той е толкова ефективен, че ще намерите видима промяна след ева три дни от началото на употребата.

Papillor е напълно безвреден дори и към най-чувствителната кожа, като към този момент никакви странични ефекти или алергични реакции биват документирани. Това негово свойство се дължи на напълно естествения състав на препарата. Мнения за продукта има навсякъде из българските форуми, където вече тествали го потребители изразяват впечатленията си. Такъв е и един от най-известните форуми, а именно БГ Мама, където Папилор присъства в множество дискусии.

Най-честите впоечатления от продукта са натуралния му състав, бърз ефект и поносимост от кожата. Ако желаете да научите повече за продукта, как да се използва, от какво е направен и как да си го купите, моля продължете статията надолу.

Роля на кожата за човешкото здраве

Според специалистите дерматолози, а и от обща култура знаем, че кожата е нашият най-добър защитник, който пази организмът ни от негативните влияния на външния свят. Също така често наричан най-голям орган в тялото ни, кожата е изградена от множество различни видове клетки. Те включват еозинофили, лимфоцити, неутрофили и др. Здравето на кожата е от решаващо значение и за вътрешното здраве. Една здрава кожа също така означава и здрава имунна система.

Всяко увреждне на кожата може да доведе до проникване на бактерии и други зловредни микроорганизми, който да ни създадат големи здравословни проблеми. Дерматолози отразяват появата на бенки и папиломи като уязвимост в нашата кожа и ясен предизвестник на намалена защита и възможност от навлизане на вредни частици. Като например човешкият папиломен вирус, който често се изразява с причиняването на брадавици. 

Кои са най-честите причини за поява на бенки и папиломи?

 • Слаба имунна защита
 • При някои полови актове
 • Ниско ниво на хигиена и неправилно бръснене
 • При посещение на замърсени басейни и други влажни места, на които се събирате с много хора.

Какво е Папилор и как действа?

Papillor е дерматологичен био-препарат под формата на крем, който цели да премахва вредни образувания и други несъвършенства по кожата ни. Той може да се използва срещу бенки, папилони, белези и брадавици. Продуктът е изграден от природни съставки като екстракти от билки и други вещества, които се срещат свободно в природата. Разбира се, преди да бъде пуснат на пазара, препаратът е минал през множество ескпертни и дерматологични тестове.

Нашият екип направи проучване на мненията, касаещи Папилор из интернет пространството. Това, което открихме из големите български форуми като БГ Мама, е, че потребителите са много доволни,че продуктът е с био състав. Също така, те са доволни от фактът, че резултатите от употреба са видни доста бързо и че Papillor не предизвиква никакви странични ефекти у тях или алергични реакции. Той бил подходящ за ежедневна употреба и се справя добре срещу брадавици и други кожни образувания.

папилор

Инструкции за употреба на Papillor

Ако Вие предприемете стъпката за по-здрава и защитена кожа и решите дазакупите био-преперата, то следва плътно да с епридържате към инструкциите на опаковката на продукта. Известният дългогодишен дерматолог, Барбара Ф., която е добре запозната с Папилор, дава своя съвет, как най-оптимално да използваме продукта:

1. Измийте добре кожата със съпун и хладка вода, след което подсушете.

2. Нанасяте от Папилор върху желаната зона от кожата.

3. С леки масажиращи движения, втривате крема.

4. Използвайте 2-3 пъти дневно.

От какво е направен Папилор?

Съставът на био препарата е изграден от букет от билкови есенции и полезни микроелементи. По-долу ще откриете и подробен списък от всички съставни елементи, както и полезните им свойства.

 • Жълт кантарион – богат на биофлавоноиди, той е мощен антиоксидант. Защитава кожата, успокоява наранявания и лекува белези.
 • Невен – силно антивирусно свойство. Богат на витамини, санонини и флавоноиди. Те са особено ефективни против човешкия папилонен вирус, но и облекчават раздразнена и сърбяща кожа.
 • Прополис – естествен пробиотик, който се бори добре с вируси. Притежава силно противовъзпалително действие. Облекчава болката и лекува наранените клетки.
 • Бяла бреза – листата на бялата бреза се славят с действието им към неутрализиране на сърбеж и премахване на брадавици и екземи. Успокоява и хидратира кожата.
 • Пчелно млечице – силно антисептично действие. Симулира циркулациятана лимфата и к кръвоообращението в уязвимата зона.
 • Лайка – тази билка е също мощен антисепик, но също така съдържа азулен, който действа одобряващо и противоалергично. Регенерира увредената кожа и предпазва от зловредни микроорганизми.

Колко струва Papillor в България и откъде мога да си го закупя?

Papillor се продава само на официалната онлайн страница на продукта. Вие няма да го намерите по аптеки, супермаркети или в някои от големите търговски сайтове като Амазон или Емаг. Това е така, защото производителя иска да поддържа цената максимално ниска, като елиминира търговците на едро и дребно. В сайта на Папилор ще намерите продукта на най-ниската възможна цена.

Ако намерите продукта на място, различно от официалния сайт, то или ще бъде с извънредно завишена цена, или ще бъде имитация на оригиналния продукт. А понякога и двете. Пазарувайки от сайта на производителя, Вие ще може да се чувствате сигурни, че ще получите качествен продукт, който да се погрижи за Вашата раздразнена кожа. Трябва само да попълните онлайн формата, където да посочете имената си, актуален телефон за връзка и адрес за доставка.

2 Comments

 1. Ползвам папилор няколко пъти вече и мога да споделя че има доста положителен ефект. Малко е скъп но си заслужава понеже не мисля, че могат да се постигнат подобни резултати с други. Повярвайте ми – ползвала съм доста 😀

 2. Много добре действа за премахване на бенки


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.