flexumgel

FlexumGel е иновативен продукт с натурален състав под формата на гел, който облекчава болките при движение на крайниците. Той е лесен за нанасяне директно върху зоната на болка. Формулата от най-различни, полезни натурални съставки са широко обсъждани в българските форуми, като BG Mamma. Но те са хит и в ЕС и в източно-европейските страни, като Русия, Украйна и Молдова.

Флексумгел е изключително лесен за поръчване през официалния си сайт, където желаещите да го закупят трябва просто да попълнят онлайн бланка своето име и настоящ телефонен номер. След което, представител на продукта ще се свърже с Вас, за да потвърдите адреса на доставка.

Поръчвайки от сайта, вие получавате и възможността да се възползвате от промоционални оферти, както сезонни, така и от типа ‘‘2 на цената на един, 3 на цената на 2‘‘ и т.н. В допълнение, гелът пристига при вас в дискретна опаковка, за да не трябва друг да разбира, че имате оплаквания в ставите. Заплащането се извършва лесно и сигурно чрез наложен платеж, без да предоставяте каквито и да е информации за кредитна/дебитна карта. Може да ог поръчате на адрес на офис, личен адрес или при приятел.

Прочетете пълното ревю надолу, за да получите пълна информация за това, какво представлява FlexumGel, за какво се използва и от кои натурални съставки е изграден.

Кои производни вещества от дейността на пчелите са благоприятни за нас?

Пчелите често биват споменавани в научни източници като жизнено важни за оцеляването, както на флората, така и на фауната. Това съвсен не е далеч от истината, тъй като без дейността на пчелите, не бихме имали растителни култури, от които хора и животни да набавят своите хранителни вещества. Но пчелите също така са известни с редица полезни вещества, които произвеждат. Едно от тях, разбира се, е медът, но далеч не е единствената полезна за организма ни субстанция. Тук ще говорим за две от тях, пчелният прашец и прополиса.

 • Пчелен прашец – той е различен от питата, меда или пчелното млечице. Той се образува от микс от мед, прашец от разстенията, секреции от пчелити, както и ензими. Точният му състав е променлив, тъй като зависи от видовете растения, чийто прашец е бил събиран и сезона. Но в себе си, той съдържа около 250 активни вещества, като антиоксиданти, ензими и витамини, които се борят срещу свободните радикали.
 • Прополис – често наричан ‘‘естественият антиобиотик‘‘, се смята, че има редица антибактериални и антивирусни действия. Пчелите го извличат от иглолистните дървета и го ползват в процеса на строеж на кошерите и медните пити, както и за дезинфекция.

За хората, той често се ползва в случаи на подуване, херпеси и рани. Действа благоприятно при диабет, изграяния и възпаления. Заради тези полезни функции, веществата са включени в състава на FlexumGel.

Как помага Flexumgel с натурални съставки за по-гъвкава мобилност FlexumGel?

 Гелът с природни съставки, ФлексумГел е продукт предназначен при болки в ставите и при затруднено движение. Той е дело на латвийската компания ‘‘Good Delivery Ltd’’, намираща се в столицата Рига. Според официалния производител, продуктът е подходящ за всякакъв дискомфорт при движение.

Откатко е на пазара, гелът трупа положителни отзиви от клиенти из форумите в Европа. Редакторите на официалния сайт на Гууд Деливери често следят за мнението на потребителите, тъй като то е най-важният и достоверен източник за това как FlexumGel се представя при хора, които имат трудност при движение. Един от формуте, където се споделя често за продукта, това е BG Mamma, където клиенти споделят, че са приятно иненадани от това как локалното приложение и естествените съставки бързо облекчават трудностите при движение.

Ако може да направим резюме на коментарите и опитът на клиентите с FlexumGel, то би включвало следното:

 • Без документирани случаи на алергии
 • Подпомага физическата активност
 • Влияе благоприятно на ежедневната мобилност
 • Елементарна процедура на поръчване и бърза доставка
 • Природен и био-състав

Но все пак е хубаво да се отбележи, че липсата на странични ефекти и алргии при едни, не е гаранция, че такива не могат да се появят у друг. Производителят препоръчва плътно да се следват инструкциите на опаковката на FlexumGel.

Какви екстракти се съдържат в натуралния продукт за улеснена мобилност FlexumGel?

Сътавките на ФлексумГел са специално подбрани от производителя за да постигнат максимално облекчение у хората, страдащи от затруднено движение и болки в ставите. Те подпомагат ставната функция и свързаните с тях мускули и тъкани. 

Те вклчват:

 • Прополис – действа противовъзпалително и допринася за добрия аромат на гела
 • Арника Монтана – Подпомага циркулацията на кръвта, подсилва стави и кости
 • Глюкозамин – помага на синтеза на синовиалната течност, която е основна при триенето на ставите. Извлича се от морски миди.
 • Хондронит – друго важно вещество за ставната функция

Как се използва гелът за облекчено движение FlexumGel?

Приложението на гела е лесно и стандартно. Изтискайте в шепата си толкова, колкото прецените, че имате нужда и в зависимост от площта на засегнатата част. След това с въртеливи движения втривайте продукта, докато не засъхне добре върху кожата ви.

Препоръчителният от производителя интервал за прием на натуралния гел е веднъж дневно в продължение на 4 до 6 седмици, в зависимост от оплакванията.

Как и откъде да купя FlexumGel в България на добра цена?

Една от най-следените теми в БГ Мама се отнася именно за закупуването на ФлексумГел. Мнозина твърдят, че не намират продукта в никой от големите сайтове за онлайн търговия Амазон, Алиекспрес, Ибей и др. Това е така, защото продуктът е наличен САМО през официалния сайт на производителя, където често се предлагат намаления, промоции и пакетни сделки. Причината за това, продуктът да се предлага само през този сайт, е че по този начин се спестяват оскъпяванията в следствие от междинните търговци и дистрибутори, които за да бъдат на печалба, завишават с определен процент цената на стоката. Екипът ни направи сравнение с цените в България и Западна Европа, където цената на продукта е почти една и съща.

За да поръчате, вие трябва просто да въведете имената и телефона си, след което официален представител ще се свърже с вас и ще потвърди поръчката. 

Доста причини влияят на това, дали ще се чувстваме добре, дали ще сме здрави и във форма. Основните такива са диетата и физическата ни активност. Препоръчваме ви да опитате Средиземноморската диета в съчетание с по-активен начин на живот. Ако това го комбинирате с FlexumGel, ще получите максимален желан резултат.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.