казанова - casanova - bulgaria

‘‘Казанова‘‘ представлява натурална хранителна добавка под формата на билков разтвор с цел въздействие върху сексуалния апетит, желание за интимни преживявания, както и представяне в леглото. Той е особено благоприятен за мъжкото либидо, увеличава увереността и предотвраъява еректилната дисфункция.

Една от ключовите съставки на Casanova е гъбата Phallus impudicus, чийто способности се познават от векове насам. Най-често гъбата се е използвала като афродизиак и сексуална мощ. Продуктът е напълно безопасен за употреба, няма доказани странични ефекти или алергични реакции. Той също така е сертифициран от Европейският съюз за употреба на територията му. Хранителната добавка е с доказан положителен ефект и ефектът от тях оказва не само благоприятно действие върху мъжа и неговата увереност, но и на неговия интимен партньор.

Сексът в ежедневието, културата и обществото

 Не е нужно да гледате филми за възрастни за да се изложите на сексуално съдържание. То присъства навсякъде около нас. В книгите, които четем, във филмите, които гледаме, музиката, която слушаме и дори някои видео игри. В наши дни, сексът не е придружен от същата социална стигма, каквато е имал в миналото. Сега се говори много по-свободно за него, но точно тази обсесия и широкоразпространеност на сексът в културата ни, ни кара да избягваме да говорим за проблемите ни в тази област. Доста хора дори избягват посещение при специалист, защото са толкова чувствителни към проблемите си. Но този отказ от споделяне и предприемане на действие с цел преодоляване на проблема може да доведе само до неговото задълбочаване.

💡Любопитен факт:

  • Всеки мъж в пика на сексуалния си живот произвежда толкова сперматозоиди за две седмици, колкото да оплодят всяка жена във фертилна възраст по света.
  • Според американски психолози, почитателите на необвързващия секс имат особена мания за величие. Те използват телата си като доказателство за своето надмощие над останалите, а не толкова за удоволствие.

На пазара може да намерите множество препарати, които се рекламират като решения за еректилна дисфункция и високо либидо. Но те имат разнообразни резултати. При някои организми работят, при други отчасти, при трети оказват опасни странични ефекти, а при четвърти нищо повече от плацебо. А понякога дори и това отсъства.

По-надолу сме ви изложили позитивните ефекти на Casanova, от какво е съставен, както и защо сме убедени, че той работи при всеки нуждаещ се мъж.

казанова капки

Натурални капки Казанова

Вашата неувереност или комплекс от представянето ви в леглото не е нужно да контролират живота ви и да пречат да се чувствате щастливи, мъжествени и способни. Може да ги преборите лесно с натуралните капки за полова мощ, Казанова. Те не само че ще ви помогнат с еректалната дисфункция, но и ще ви осигурят дълготрайно изживяване, което ще бъде оценено и от вашия любовен партньор. А след акта, вие няма да се чувствате изцедени и отпаднали, а ще бъдете в кондиция и за следващ рунд.

Основните ефекти на Казанова са:

1. Премахване на еректилната дисфункция.

2. Дава сили и способност за няколкократни полови акта един след друг.

3. Може да постигате оргазъм във вашите и на партньора ви любимите пози.

4. По-твърда и интензива ерекция.

5. По-качествен сексуален контакт и неповторимо преживяване и за двете страни.

6. Изцяло био-състав без нежелани странични ефекти.

Как действат био-капките Казанова?

Специално подбраните екстракти в тази натурална хранителна добавка имат функцията да увеличават притока на кръв до интимната зона. Това прави вашият полов член, както и целите гениталии експоненциално по-чувствителни на стимули. Това означава лесна възбуда и силлно либидо. Но освен това и водят до интензивни и пълни с наслада оргазми. Ванжо е да се отбележи, че веществата, които ще видите по-надолу също така влияят блгоприятно на вашата простата и противодействат на проблеми в тази област, но не на последно място и производството на хормона тестостерон, който е емблематичен за мъжката сила и потентност.

От какво са направени Casanova капките? 🧪

Както вече бе упоменато по-горе, продуктът съдържа само натурални добавки и никакви консерванти, овкусители или парабени, които да допринесат за странични ефекти у някои мъже. Всеки компонент е внимателно селектиран от опитни и сертифицирани уролози и сексолози. Също така, продуктът е преминал множество клинични тестове преди да бъде пуснат на пазара.

Съставките включват:

  • Вече споменатата гъба афродизиак Phallus Impudicus – от край време възприета и ползвана от обитателите на Тибет и Близкия Изток. Придава увереност, сила и допринася за по-качествена ерекция.
  • Женшен – силен имуностимулант и доказано приповдига желанието за секс
  • Гуарана – усилва кръвообращението и разширява кръвоносните съдове, водейки до по-голям размер на ерекцията и приток на енергия.
  • Бабин зъб – Среща се и у нас. Засилва производството на хормони и допринася за спада на психологическото напрежение по време на секс.
  • Муира Пуама – растение, срещащо се около река Амазонка в Южна Америка. Допринася за по-продължителната ерекция и увеличено желание за интимност.

Как да приемаме Казанова?

Важно е да следвате плътно инструкциите за употреба на опаковката, за да имате максимална изгода при половия акт. Препоръчителната доза на прием е 25 капки, разтворени в течност по избор, като да се приема два пъти дневно или преди секс.

Важно е да предпазвате продукта от слънчева светлина и висока температура.

Какво мислят потребителите за Casanova?

 Био капките за мъжка потентност, Казанова, са нов продукт на родния пазар, но в Европа той е добре отвърден. Макар и отскоро, той вече завладя интернет пространството, като в един от най-големите български форуми, БГ Мама, той реодвно бива споменат. Нашият екип реши да направи проучване из българските форуми и да извади нещата, които най-много се харесват от клиентите. Разбира се, болшинството от мнения и въпроси са от мъже, които които имат проблеми в интимността с партньор. Но също така има и жени, които споделят опита с половинките си.

Друго важно мнение за нас, е и това на експертите уролози и сексолози по отношение на Casanova. Установихме, че био капките са добре познати на специлистите в България, като някои от тях дори ги препоръчват на пациентите си. Те изтъкват и липсата на странични ефекти при вземането на продукта. Казват, че това се дължи до голяма степен на естествените съставки. Друго любопитно нещо е, че той не създава привикване на организма към добавката и след известно време, дори и да се спре приема, резултатите остават видни и дълготрайни. 

Как и откъде да поръчам Casanova капки и колко струват?

Капките за полова мощ са налични и в България, като можете да си ги купите от официалния сайт на производителя. Но е важно да се отбележи, че те не се продават във физическите магазини, като аптеки или супермаркети. Нито пък в големи търговски вериги като Амазон или Ибей или Емаг. Съществуват доста опити за фалшифициране на продукта. Ако го намерите в друг магазин, различен от сайта на производителите, то или ще бъде фалшив или с твърде завишена цена.

Поръчвайки само от официалния уебсайт, вие не само се застраховате от измами, но и си осигурявате най-добрата цена. Също така, може да се възползвате от сезонни намаления или пакетни предложения от типа 3 на цената на 2 и т.н.

Поръчката е лесна и дискретна. Трябва само да зададете имената си, актуален телефон и адрес на доставка на уебсайта.

Ако поръчате сега, може да се възползвате от офертата -50% отстъпка, но трябва да побързате. Хубавото на Казанова е, че за разлика от други продукти, които са на химическа основа, не създава привикване на организма и няма да има нужда да си купувате отново и отново от продукта.

Изберете Casanova и възвърнете увереността си в леглото и ще видите двустранния ефект, който хранителната добавка ще окаже на вас и вашият интимен партньор!

Подобен продукт: Eremax

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.