хапчета за отслабване

Тук предстои да разгледаме някои от иновативните хапчета за отслабване на природна основа, излезли през последните няколко години. Забелязва се все по-ярък тренд из индустрията по хранителните добавки, в който насоката все повече се измества от стриктно синтетичните решения, предоставяни от големите фармацевтични компании към по-малки фирми, които предлагат природни и био методи за подпомагане на организма, имунната система, метаболизма и много други неща. Това е така, защото тук работят основните икономически закони за търсенето и предлагането. Хората постепенно изоставят миналото, където диетата (особено на западния човек) е преобладавала от храни с високо количество захар, както и синтетични заместители на нормалната храна. Но в наши дни вече навсякъде се говори за био-отглеждана храна, свободна от пестициди и изкуствени торове, както и такава отгледана по природосъобразен начин.

Най-ефикасни хапчета за отслабване

Потребителите, особено представителите на т.нар. ‘‘милениъл‘‘ поколение и ‘‘генерация Z“  обръщат много по-голямо внимание на това с какво се хранят. Макар и все още неразделна част от трапезата на мнозина, неща като ГМО, консерванти и прочие сякаш се превръщат в мръсни думи, докато такива като ‘‘детокс‘‘, ‘‘био‘‘, ‘‘натурално‘‘, ‘‘зелено‘‘ се промъкват все повече из продуктите в супермаркетите и оттам по домовете ни. Всички тези неща, обаче, не са безпочвени. Не са поредната мода, която ще изчезне и ще бъде заменена с друго. Науката и медицината всеки ден издава научни академични журнали, в които не спира да се посочва ползата от приемането на повече естествени и природосъобразни съставки. 

Същата тенденция се наблюдава и с хранителните добавки. Доста хора твърдо са решили да изхвърлят в коша завинаги хапчета за отслабване, които обещават светкавични резултати, но често не подозирайки какви съставки приемат в телата си, какви алергични реакции биха предизвикали или пък дългосрочни последици, които ще бъдат видими дълго след приемането на добавката. Потребителите просто не искат да поемат повече рискове със самите себе си, а търсят естествен начин, с който по-лесно да се изчистят от токсините, натрупани с времето от неправилното хранене, да намерят начин да забързат метаболизма си и да свалят някой друг килограм. 

Такива начини има и те стават все повече и повече с напредване на тази индустрия, а тяхното повлияване върху организма – все по ефективно. След щателно разследване из българските и европейските форуми, изчитане на хиляди ревюта, както на потребители, така и на диетолози, успяхме да изолираме четири продукта хапчета за отслабване и детокс, които отговарят на изискванията на модерния потребител. Те са изцяло с натурален състав, направени от есенциите на свободно-срещащи се в природата растения, целящи постигане на максимален ефект, но елиминирайки рискът от странични ефекти, алергични реакции и други неблагоприятни върху здравето явление. Тези четири продукта са Reduslim, Vega Slim, Ideal Slim и Idealica.

Reduslim

Био хапчета за отслабване Редуслим са творение на ‘‘Рускосметикс‘‘, руска компания за козметика, която предлага богат арсенал от био продукти познати в много европейски държави, като Испания, Италия, Гърция и Австрия. Основната цел на Редуслим е да повлияе на чувството за глад и да супресира апетита ни, който в повечето случаи е отговорен за нашите копнежи към сладки изкушения, тестени изделия и други висококалорични храни, които мозъкът ни обожава, заради въглехидратната бомба, която са. Също така, капсулите имат за цел и да ускоряват метаболизма, което ще ни позволи да изгаряме повече калории и да обработваме веществата от храната по-бързо. Заедно, тези функции предлагат уникален и бърз начин да се отървем от излишните килограми. Затова и този продукт е толкова предпочитан от представителите и на двата пола, съдейки по множеството коментари из българските форуми като БГ Мама.

хапчета за отслабване редуслим

От какво е направен Редуслим?

Продуктът е умело съставен от пет подбрани екстракта с активна био основа:

 • Зелен чай – тонизира и чисти от токсини тялото
 • Черен пипер – възпира усещането за глад и засилва метаболизма
 • Хром – подпомага по-лесното преработване на глюкоза, което влияе върху контрола на теглото ни
 • Л-карнитин – известна сред трениращите аминокиселина, която е отговорна за превръщането на мазните клетки в чиста енергия.
 • Кофеин анхидрос – ускорява метаболизма, изпълва тялото с енергия и има детокс ефект.

Какво казват клиентите?

Най-популярните отзиви касаещи Редуслим от вече изпитали го потребители, изтъкват био състава на продукта. В БГ Мама, клиентите споделят, че капсулите действат особено ефективно, когато го комбинират с тренировки. Казват, че забързания метаболизъм им помага не само в свалянето на килограми, но и ги тонизира, давайки им достатъчно енергия не само по време на тренировките, но и през целия ден.

Ако искате бързи резултати, енергия и повече контрол над хранителните си импулси, то Редуслим хапчета за отслабване са за Вас.

Vega Slim

Вторият био продукт за оформяне на тялото в нашия списък, това е Вегаслим. Той не е под формата на хапчета за отслабване, а капки, които лесно се абсорбират от организма. Vega slim са творение на украинската фирма за био хранителни добавки и козметични продукти, ‘‘Гранада‘‘. Те са нов продукт от 2021 година, който бързо набра скорост и вече е добре установен както в България, така и в други европейски страни. Също като Редуслим, целта на Вегаслим е да се отървем от излишните килограми, но го прави по малко по-различен начин – чрез нормализиране на хормоналните нива. Една от емблематичните съставки на капките, това е стевията. Тя има уникалните свойства да бъде достоен заместник на захарта в диетата ни. Тя носи същия приятен сладък ефект, с който асоциираме всички сладки изкушения, но минус бомбата от въглехидрати, която ни кара да пълнеем. Всъщност, тя съдържа нула калории и в днешно време е популярна сред производителите на безалкохолни напитки, които я ползват за здравословен заместител на храната. Но това са само повърхностните ѝ качества. Стевията също така регулира триглицеридите в кръвта и понижава холестерола. Тя още е обилна на витамини и минерали.

От какво друго е съставен Вегаслим?

 • Ябълков пектин – благоприятства нервната система, подобрява качеството на съня и тонизира.
 • Артишок – Ускорява метаболизма и енергизира.
 • Индийска коприва – Регулира количеството холестерол в кръвоносните съдове и промотира натрупването на мускулна маса.

Какво казват клиентите за Вегаслим?

Макар и отскоро на пазара, био капките вече се славят с добра репутация в България, като най-много мнения за него прочетохме в популярния форум БГ Мама. Там, хората споменават за липсата на каквито и да е странични ефекти и акцентират върху силата му да подтиска апетита и по-малкото желание на потребителите да консумират сладко. Казват също така, че е идеален за заети хора, които не могат да си позволят да ходят често на фитнес.

Ideal Slim

Идеал слим е третият продукт от нашият списък в хапчета за отслабване и детоксикация. Той също е под формата на лесно-разтворими и усвоими капки, които упорито се борят срещу мазнините, получни в следствие от застоял начин на живот, неправилно хранене или бавен метаболизъм. Това се дължи на ключовите вещества, от които е направен. Скъпоценния камък в короната на Идеал слим е едно рядко растение, което се среща само в Южна Америка и е част от класа на суперхраните. Това растение се нарича ‚‘‘Опунция‘‘ или както е по-широко разпространено – Кралски кактус. То все още не е встъпило в масовото производство, защото е сравнително ново откритие, но и защото е много рядко. Но то съдържа изобилие от полезни за човешкото тяло вещества. Неговият сок има способността да регулира кръвната захар и е мощен антиоксидант. Действа противовъзпалително и пази от вредния тип холестерол в кръвта. Всичко това го прави незаменима част от Идеал Слим.

Какво друго се крие в мощното средство за отслабване и детокс Идеал Слим?

 • Зелен чай – емблематичен за тези, които искат да свалят килограми. Зеленият чай е един от царете на детоксикацията. Също така, придава цялостен тонус на тялото.
 • Папая и питахая – тези есенции регулират кръвната захар и се грижат за това, организмът ни да е добре хидратиран.
 • Рамбутан – това е богато на фибри и витамин Ц вещество, което също така влия за подтискането на апетита и чувството за глад.
 • Л-карнитин и хром пиколинат – отново познатия л-карнитин, който има за цел да превръща мастните клетки в енергия и да стимулира градежа на мускулатурата.

Какви са мненията за Идеал слим?

Това е продукт, който набира скорост из цяла Европа, като основно коментарите са от Западна Европа, тъй като той се появява първо там. Но от известно време той е и в България, което отново бързо бе отразено из нашите форуми. Едни от основните суперлативи, касаещи продукта, това са бързите ефекти, които се забелязват след сравнително кратка употреба на продукта. Разбира се, естествения състав е един от най-важните фактори за клиентите, но и резултатите също – повече енергия и повече самочувствие заради промените върху кантара.

Idealica

Накрая, но не на последно място в нашия списък от био добавки за детоксикация и отслабване е Идеалика. Тя също е под формата на капки, които целят забързване на метаболизма. Този продукт е любимец сред жени на всякаква възраст, както и такива със симптоми на менопауза, както и вече настъпили такава. Капките са особено ефективни за жени в менопауза, които искат да остлабнат, защото в този период метаболизмът е най-бавен и трупането на килограми става много лесно, а свалянето е далеч по-трудно, отколкото преди менопаузата. Това, което отличава Идеалика от останалите, е отново, нейният състав от специално селектирани природни есенции за най-безопасно повлияване на организъма и подтик към естествено изгаряне на мазнините. Струва да се отбележи, че макар изключително популярен основно сред жените, това не го прави неподходящ за мъже! Една от най-известната потребителка на Идеалика е самата поп изпълнителка Преслава.  

idealica

От какво е съставен продуктът Идеалика?

Идеалика съдържа в себе си цял букет от активни вещества, които да помогнат в изгарянето на мазнини, получени в следствие или на бавен метаболизъм или застоял начин на живот. Някои от тях са вече познати от другите добавки и хапчета за отслабване, но има такива, които правят продукта наистина уникален сред останалите и толкова предпочитан. Те са:

 • Екстракт от кивано – подпомага храносмилателната система и по-доброто усвояване на полезните вещества.
 • Екстракт от черномой – мощно средство за засилване на имунитета. Това той постига чрез процесът наречен ‘‘аденилат-циклаза‘‘, който действа на клетъчно ниво.
 • Л-карнитин – добре познатата вече аминокиселина, която има за цел превръщане на мазнините в чиста енергия.
 • Есенция от зелено кафе и зелен чай – Зеленото кафе всеизвестен инструмент за горенето на мазнини, а зеленият чай е популярен с детоксикиращато си и ободряващо свойство.
 • Рамбутан – вещество, което има способността бързо да превръща мастните клетки в кафеви липиди. Функцията му е подобна на Л-карнитинът, но заедно те са мощно средство за преобръщане на мазнините в чиста енергия.

Защо потребителите избират Идеалика?

Идеалика е популярна из българските форуми с предимно женска аудитория, каквато е БГ Мама. Във форумът преобладават коментари на жени предимно между 30 и 57. Там, те изтъкват богатия и екзотичен състав на Идеалика и фактът, че не са изпитали никакви странични ефекти от тях, което за тях е едно от най-важните неща. Споменават за чувство на свежест и повече енергия, с която да се справят с дневните проблеми и ангажименти. Това имало ефект и върху размера на дрехите, както и върху самочувствието им. 

Какво да знаем, ако искаме да си купим хапчета за отслабване или капки?

Всички от посочените четири продукта са първокласни био добавки. Те си приличат по това, че имат за цел да свалят излишните килограми и да изчистят организмите ни от токсини, наслагвания и свободни радикали, които възпрепятстват нормалното функциониране на тялото.

Важно е да знаем, че трябва да приемаме въпросните хапчета за отслабване, плътно спазвайки инструкциите на кутийките и листовките. По този начин максимално се предотвратяват страничните ефекти. Макар и досега да не са докладвани такива при който и да е клиент, все пак не се изключват, защото всеки организъм е уникален сам по себе си. Но ако не се надвишава препоръчителния дневен прием, такива не биха се появили.

Друго нещо, което е хубаво всеки желаещ да си закупи хапчетата за отслабване или капките е, че тези продукти е добре да се поръчват само от официалните сайтове на производителите. Тях няма да ги намерите в големите магазини като еМаг, Амазон или ибей. Ако ги намерите там, съществува риска те да са с прекомерно завишена цена или да са имитации на истинските продукти. За максимална сигурност, както и за да плащате най-справедлива цена, не купувайте от тези места. Плюсът на поръчката от официалния сайт, е че там винаги са по-евтини, защото купувайки директно от производителят спестява добавената стойност, която неимоверно се получава от купуване от търговец на едро и дребно.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.