паразити-как-да-се-изчистим-от-тях-детокс

Ежедневието на един средностатистически човек в нашите модерни времена налага начин на живот и хранене, които не са винаги най-щадящи за нашия организъм.  Въпреки съвременната медицина, хигиена и стандарти при производство на храни, някои вещества, които просто правят храната по-вкусна, по-добре изглеждаща и по-дълготрайна все още заемат внушителни места в състава на любимите ни храни. Разбира се, избирайки да ядем натурално производство без каквито и да е пестициди и химически или генетично повлияни култури правим най-голяма услуга на телата си, тъй като дълготрайният ефект от тези обработки все още не е доказан. Но дори и да ядем здраволсовно, телата ни често стават като филтър за опредлени токсини, които се наслагват с времето и водят до намалена имунна система, замърсена кожа, поява на бактерии, паразити и други нежелани последици.

Това ни кара да се замислим, какво вкарваме в телата си, когато водим предимно нездравословна диета. Което понякога е неизбежно в нашето забързано и заето ежедневие, където питателната и полезна храна или отнема твърде много време или е прекалено скъпа.

През вековете хората по света са намирали най-различни методи, с които да пречистват организма си, било то чрез постене, приемане на билки или отвари. За нещастие на хората от миналото, когато науката не е била толкова развита, никой не е могъл да им потвърди дали действително помагат на себе си с тези методи, дали просто не си губят времето или дали направо не вредят на себе си и организма си. За щастие, ние живеем в доста по-благоприятно в това отношение време, където лабораторни тестове, експерименти и проучвания могат да докажат, дали едно вещество има положителен, нулев или отрицателен ефект върху нас и това, което се опитваме да постигнем.

Кои са доказаните начини?

Има методи за детоксикация, обаче, които са издържали не просто теста на времето, но и най-важното – теста на науката. Такива примери са зеленият чай и зеленото кафе, които са широкоизвестни методи за редуциране на токсините в тялото и отслабване. Друг такъв, по-малко известен, но дори по-ефективен – Босилекът (ocimum basilicum). Известен в Азия и Африка като ‘‘Цар на билките‘‘, това растение се е ползвало още в древността от хербалисти да лекуват болести на храносмилателната и отделителната система. Науката доказва, че босилекът влияе благоприятно и върху имунната система, паметта и нервите. Може да извличате полезните вещества на босилека дъвчейки листата, да ги сварите на чай или в смути.

За щастие, модерната медицина и развитата фармацевтична индустрия дават възможност за развитието на ефективни начини, които да ви набавят полезните качества не само от едно растение, а няколко и то по напълно природен и лишен от всякакви излишни синтетики начин – най-често под формата на концентрати (капки).

Една такава природна хранителна добавка е Clean Forte, продукт на великобританската фирма ‘‘Дока Дистрибюшън ООД‘‘. Тази здравословна био добавка е под формата на капки, които имат за цел да избавят организма ни от натрупаните токсини, бактерии, паразити и всякакви нежелани свободни радикали. Богата е на четири мощни доказани антиоксиданта:

  • Див босилек – както вече споменахме, той е изключително благоприятен за храносмилателната система и пикочните пътища. Също така, той поддържа кожата чиста и предотвратява инфекции при рани.
  • Листа на карамфил – допринася за здрава имунна система и премахва свободните радикали.
  • Сладък пенин – Силен антисептик и наситен с C, B2 и K витамини.
  • Зехтин – вещество, добре разпространено в италианската диета, което придава младолик отенък върху лицето и кожата ни.
cleanforte срещу паразити

Хранителната добавка Клийн Форте се приема веднъж на ден, като около 30 капки се разтварят в чаена чаша и се пият половин час преди храна. Препоръчителният прием е не повече от 21 дни, като досега не са наблюдавани странични ефекти или алергични реакции из потребителите, коментиращи в големите български форуми като БГ Мама.

Ако желаете да се сдобиете с продукта, то вие можете да го направите лесно и удобно през официалния онлайн сайт на продукта. Поръчвайки по този начин, вие не само че ще си осигурите максимална сигурност, но и най-добра цена. Производителят не предлага продукта в супермаркетите или аптеките, но ако случайно го видите там, цената би била многократно завишена, заради добавената стойност от търговците на едро и дребно. Купувайки от сайта, вие ще можете да се възползвате и от чести намаления и пакетни оферти, като 2 за цената на 1.

Понякога ставаме жертви на собствените си хранителни навици, но не винаги можем адекватно да си помогнем чрез здравословни диети. Затова е хубаво да имаме на разположение изпитани от времето и науката методи, с които да поддържаме телата ни свободни от токсини и свободни радикали, които да нарушат нашия баланс и да доведат до редица нежелани последствия.

No comment yet, add your voice below!


Add a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.